Mitä yhteistä on Postilla, Finlaysonilla ja Robert Pauligilla? Ne ovat kaikki lisensoineet Tom of Finland brändin osaksi omaa tuotettaan menestyksekkäästi.

Teemme saman pelialalla ja etsimme edelläkävijä sijoittajia tuomaan Tom of Finland teemoitetut mobiilipelit, chat appit sekä muut digitaaliset tuotteet ja palvelut kanssamme kansainvälisille markkinoille.

Yhtiömme, Finnish Games Oy, on neuvotellut Tom Of Finland Foundation (USA) kanssa 5 + 5 vuoden eksklusiivisen lisenssin yllä mainittuihin pelialan tuotteisiin.

Haemme nyt yhtiöön ensimmäisellä kierroksella 1 M€ rahoitusta. Rahoitus tarvitaan etupäässä markkinointiin sekä pelien ja chat app’in kehittämiseen. Yhtiömme koostuu kokeneista pelialan ja kansainvälisen liiketoiminnan osaajista – vahvistamamme tiimiä rahoituksen myötä entisestään innovatiivisilla pelialan konkareilla.

Tavoitteena on kerätä seuraava rahoituskierros korkeammalla valuaatiolla kansainvälisten pääomasijoittajien kanssa.

Tällä kierroksella otamme vastaan sijoituksia 20k€ ylöspäin. Sijoitusmahdollisuus on herättänyt paljon kiinnostusta ja tullaan merkitsemään täyteen tavoitteellisesti alku syksyn 2016 aikana.

Ohessa Investor -esitys linkin kautta (kopioi selaimesi riville): http://www.frontier.fi/tomoffinland

Lisätietoa Tom of Finland’sta (oik. Touko Laaksonen) löytyy täältä: https://fi.wikipedia.org/wiki/Tom_of_Finland

Dome Karukoski ohjaa lisäksi Tom of Finland:sta kertovan elokuvan ja se tulee teattereihin vuonna 2017; myös tätä kautta Tom of Finland tulee olemaan vahvasti näkyvillä niin Suomessa kuin kansainvälisestikin.

Haluamme sinut mukaan luomaan kanssamme seuraavaa suomalaista pelialan menestystarinaa!

Mikäli haluat edetä tämän sijoitusmahdollisuuden kanssa – ole yhteydessä, palaa, kiitos.

Jari Talvinen

SHARE
Previous articleFilm and game production Lucky 6